Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Abonnementen

Een aantal eerder geproduceerde pianolichtjes van Bert-Jan van der Mieden is gratis te downloaden. U kunt het u ook gemakkelijk maken en een abonnement nemen. U krijgt dan de link naar de nieuwste pianolichtjes automatisch toegestuurd. Zo weet u zeker dat u geen lichtje hoeft te missen.

Ik neem een abonnement op pianolichtjes

Ik wil een
kwartaalabonnement voor € 14,95
halfjaarabonnement voor € 27,50
jaarabonnement voor € 49,50

Persoonlijke gegevens:
De heer Mevrouw
Voorletter(s):*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
E-mailadres:*
  


Mocht u de verspreiding van de klassieke improvisaties (ook) op een andere manier willen steunen, dan kunt u een bedrag overmaken naar rekeningnummer IBAN-code: NL28 INGB 0002 3246 06 t.n.v. Pyramide te Apeldoorn.

Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt door Classic Improvisations en niet verstrekt aan derden.

Nieuws

'De Piano Van' op bezoek bij
Bert-Jan van der Mieden

In De Piano Van ... gaat Maatwerk langs bij trotse piano- of vleugelbezitters. Ze gaan op zoek naar bijzondere verhalen bij het instrument. Is het een erfstuk? Waar komt het instrument vandaan? Welke emotionele waarde heeft de piano? Sander en Erik reisden af naar Apeldoorn voor het verhaal bij de vleugel van Bert-Jan van der Mieden.

Beluister het interview en de pianoimprovisatie hier

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.