Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Pianobon

Wilt u de jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden-ervaring op een originele manier delen met anderen? Geef dan een pianobon cadeau. Met de pianobon kunt u naar een concert of concertdiner van de pianist, of een cd van hem bestellen, of hem reserveren voor een optreden.

Er zijn pianobonnen van € 15,-, € 25,-, € 50,-, € 75,- en € 100,-.

Vink de gewenste bon aan en klik op bestellen.

Ik bestel een pianobon van:
€ 15,-          € 25,-          € 50,-          € 75,-          € 100,-

Gegevens:
De heer Mevrouw
Voorletter(s):*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:*
Telefoon:*
E-mailadres:*

Betaling
Zodra het geld op rekeningnummer IBAN-code: NL28 INGB 0002 3246 06 t.n.v. Pyramide te Apeldoorn is overgeschreven wordt de pianobon per e-mail naar mij verzonden.

Ik maak het geld van tevoren over.
Ik ontvang graag een factuur.

Bij het bestellen gaat u een betalingsverplichting aan. De door u bestelde producten kunnen niet worden terug genomen of geretourneerd.

Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt door Classic Improvisations en niet verstrekt aan derden.

  

Nieuws

'De Piano Van' op bezoek bij
Bert-Jan van der Mieden

In De Piano Van ... gaat Maatwerk langs bij trotse piano- of vleugelbezitters. Ze gaan op zoek naar bijzondere verhalen bij het instrument. Is het een erfstuk? Waar komt het instrument vandaan? Welke emotionele waarde heeft de piano? Sander en Erik reisden af naar Apeldoorn voor het verhaal bij de vleugel van Bert-Jan van der Mieden.

Beluister het interview en de pianoimprovisatie hier

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.