Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Clinics

Het pianospel van Bert-Jan van der Mieden wordt ook ingezet bij veranderclinics voor organisaties.

Deze Classic Improvisations Clinic is een unieke combinatie van luisteren naar een klassieke piano-improvisatie en actieve deelname aan een geleide groepssessie. De geïmproviseerde en aan uw thema/doelstelling aangepaste klassieke muziek, heeft een bewezen impact op de medewerkers. De piano-improvisaties hebben een bijzondere, positieve uitwerking op het denken en voelen. De luisteraars worden er door geraakt en geïnspireerd, er ontstaat ruimte voor bezinning, hun creativiteit wordt geprikkeld en er ontstaat positiviteit. Een veranderingsproces verloopt daardoor intensiever, effectiever en sneller.

De clinic is geschikt voor teambuilding bij bestaande groepen en voor groepsvorming voor mensen die elkaar nog niet kennen.

In verband met uw doelstellingen, de tijdsduur, het gewenste aantal groepssessies en de gewenste locatie is er altijd sprake van maatwerk. Bel ons voor het doorspreken van uw wensen.

   

Nieuws

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.