Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Over Bert-Jan

Jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden speelt piano sinds zijn jeugd. Hij wil met zijn muziek een bijdrage leveren aan een betere wereld. Het pianospel van Bert-Jan van der Mieden heeft een positief effect op de luisteraars. De pianist zelf over zijn werk: "Al vanaf de oudheid wordt de helende en transformerende werking van muziek erkend en toegepast. Muziek verbindt, inspireert, motiveert, opent ons hart, verruimt ons denken, loutert onze ziel en brengt ons terug bij onze ware persoonlijkheid. Dat probeer ik achter de piano ook tot stand te brengen."

De positieve effecten van de klassieke improvisaties van Bert-Jan van der Mieden komen onder meer naar voren in zijn pianolichtjes. "Stress en spanningen maken plaats voor positieve energie."

Met zijn pianospel wil Bert-Jan van der Mieden zijn luisteraars laten voelen "hoe we gelukkig en succesvol kunnen zijn. Door bewust worden, bewust zijn en bewust doen kunnen we komen tot een betere en gelukkiger wereld."

Nieuws

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.