Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Reserveren

U wilt Bert-Jan van der Mieden reserveren voor een klassiek improvisatieconcert of een speciaal optreden? Dat kan gepland worden op een ochtend, middag of avond. Tijdstip, tijdsduur, locatie, eventueel met inleiding vooraf en/of nabespreking, in onderling overleg. Zowel binnen als buiten Nederland mogelijk.

Klassieke piano-improvisaties komen het beste tot hun recht op een vleugel. Bert-Jan kan zijn eigen vleugel meenemen, waardoor hij in elke ruimte kan optreden. Dat bespaart u kosten. Bert-Jan heeft dan ook de mogelijkheid om een opname te maken van zijn spel.
Als er een goede vleugel aanwezig is die regelmatig wordt gebruikt voor concerten, dan kan die uiteraard gebruikt worden, als dat uw voorkeur heeft. Als die niet aanwezig is, kan er ook een worden gehuurd. ClassicImprovisations kan dat regelen, inclusief het stemmen. Vooraf bespreken wij de diverse mogelijkheden met u.

Indien gewenst kan van een optreden een dvd-opname en/of cd-opname worden gemaakt.

Vul het formulier in voor informatie of een reservering. U kunt ook bellen (+31 (0)55 5223926) voor een afspraak.


Ik reserveer een:
Speciaal optreden bij
Kunstexpositie
Openings-/jubileumbijeenkomst
Commerciële bijeenkomst
Diner
Bruiloft
Uitvaart
Clinic
Anders, nl:

Gegevens:

De heer      Mevrouw
Voorletter(s): *
Voorvoegsel:
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Telefoon: *
E-mailadres: *
Bericht:  


Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt door Classic Improvisations en niet verstrekt aan derden.

Nieuws

'De Piano Van' op bezoek bij
Bert-Jan van der Mieden

In De Piano Van ... gaat Maatwerk langs bij trotse piano- of vleugelbezitters. Ze gaan op zoek naar bijzondere verhalen bij het instrument. Is het een erfstuk? Waar komt het instrument vandaan? Welke emotionele waarde heeft de piano? Sander en Erik reisden af naar Apeldoorn voor het verhaal bij de vleugel van Bert-Jan van der Mieden.

Beluister het interview en de pianoimprovisatie hier

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.